Eski Mezunlarımız Pilav Gününde Buluşuyorlar…

Güneşli bir günde yeniden bir aradayız !

Mezunlar Derneği, Saint Benoît mezunlarının buluşmalarına olanak yaratan Pilav Gününü geleneksel olarak düzenliyor. Bu sene, 1000’den fazla mezun, hepsi, 23 Mayıs’ta, randevuya geldiler ! Heyecan ve mutluluğun buluştuğu bir gün ! Nostalji zamanı !

Hatıralar, anılar, başarılar, bazen hayal kırıklıkları… herkes, tüm detayları ile Lise anılarını anlatıyordu : Birkaç gün önce, güneşli bir günde, Eski Mezunlarımız Lisenin bahçesinde buluştular. Mezunlarımız için, bu buluşma geleneksel « Etli Pilavı » tatma ve aynı zamanda eski okullarını yeniden keşfetme fırsatı oldu.
Büyük bir katılımın olduğu bu yıllık buluşma, eski Mezunlarımız için heyecanlı anlardı. 25 yıllık, 40 yıllık, 50 ve 60 yıllık mezunlar, mutlulukla, anı plaketlerini aldılar ve gelecek kuşaklar için gururla poz verdiler…

Bu güzel gün için tüm Mezunlara ve Derneğimize teşekkür ediyor ve kendilerini, en kısa zamanda, tekrar aramızda görmeyi umuyoruz ! Bağlarımız, önemli ve vazgeçilemezdir !

Daha fazla resim görmek için BURAYA tıklayınız

Gazetede : BURAYA TIKLAYINIZ

Makalemizi keşfedin : “Ünlü Mezunlarımız Anılarını Paylaşıyorlar… (Video)” (Tıklayınız)