Almanca Kulübü

Kulübün Adı :   ALMANCA DİLİ VE KÜLTÜRÜ
  Dil :   ALMANCA

Kulüp tanıtımı

Kulüp saati boyunca, Lise 1, 2 ve 3. Sınıf öğrencilerimiz için Fransızca ve İngilizce’den sonra 3.Yabancı dil olan Almancayı interaktif etkinlikler ve görsel, işitsel ve teknolojik destekler sayesinde eğlenceli bir şekilde, başlangıç seviyesinden öğreniyor ya da mevcut bilgilerimizi tazeleyerek Alman diline dair hakimiyetimizi geliştiriyoruz.
Ayrıca Almanca kelime bilgisini geliştirirken Fransızca ve İngilizce terimlerden de yararlanıyoruz.

Kulüp amaçları

• Okulumuzda L1, 2, 3 seviyesinde Fransızca ve İngilizce’den sonra 3. bir dil öğrenmek isteyen öğrenciye Almanca’yı 0’dan öğretmek.
  • Okulumuza gelmeden önce Almanca eğitim almış öğrencilerin bıraktıkları yerden devam etmelerini sağlayıp Almancalarını geliştirmek.
  • Alman Kültürü, gelenek ve göreneklerini öğrenmek
  • Günlük yaşam içinde Almanca iletişim kurabilmek
  • Mümkün olduğu kadarıyla A2 düzeyinde sertifika almak
  • B1 düzeyinde olan öğrencileri sertifika alacak duruma getirmek