Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışmasında Birincilik!

Öğrencimiz Mustafa'yı Tebrik Ederiz!

31 Ekim - 1 Kasım 2020 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Kupası yarışlarında Techno Rüzgar Yelkeni sınıfında, U17 (17 yaş altı) kategorisinde, Mustafa adlı öğrencimiz birinci gelmiştir.
Mustafa'yı gönülden tebrik eder, başarısının devamını dileriz!

Bütünsel Eğitim projemizin bedensel boyutu git gide daha çok anlam kazanıyor! İşte öğrencimizin izlenimleri:

“Rüzgar sörfüne, 2018 yılında Alaçatı’da katıldığım 1 haftalık rüzgar sörfü kampı ile başladım, bu kamptan sonra ise Ayvalık’ta Cunda Windsurf Kulübünde hocamın yanında çalışmalara devam edip, hocamın tavsiyeleri ve yönlendirmeleri ile İstanbul’da Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi’nde antrenmanlara başladım.
Lise giriş sınavlarına bazı arkadaşlarım daha iyi hazırlanabilmek için tüm hobi ve aktivitelerini bırakmışlardı, ben ise derslerime çalışırken rüzgar sörfü çalışmalarımdan hiç taviz vermedim.

Rüzgar sörfümdeki gelişimimi Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesine ve disiplinli antrenörlerime borçluyum. Şu anda da haftanın 5 günü antrenmanlarıma devam etmekteyim.
Rüzgar sörfünü bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiği, hızlı karar verme yetisini geliştirdiği ve tabiatla mücadeleyi öğrettiği için tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.”

Saint Benoît Lisesi, Mustafa ile gurur duyuyor! Tebrikler!