Çok Acı Kaybımız

Ertuğrul Hocamızı kaybettik

Okulumuzun değerli öğretmenlerinden Ertuğrul Ünlüsü’yü kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.

Cenaze töreni yarın, 30 Haziran Perşembe günü saat 13.15’te (öğlen namazını takiben), Bostancı Kuloğlu Camii’nde olacaktır.

27.07.1958 doğumlu Ertuğrul Ünlüsü, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü mezunu olup, 1985 yılında mesleğe başlamıştır.
01.09.1990 yılında Saint Benoît Lisesi’nde göreve başlayan Ertuğrul Ünlüsü, uzun yıllar Disiplin Amirliği ve Zümre Başkanlığı yapmış olup, okulumuz Hentbol Kulübünü kurmuş ve katıldığı müsabakalarda okulumuzu başarıyla temsil ederek birçok ödül kazandırmıştır.
Saint Benoît Lisesi Eğitim Camiası olarak, ailesine, sevenlerine ve tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.