Çin Kültürü Kulübü 3. Çin Kültürü ve Çince Festivali’nde

Okulumuza Çince'ye verdiği değer sebebiyle teşekkür sertifikası verildi

14 Aralık 2018 Cuma günü, okulumuz Çin Kültürü Kulübü öğretmen ve öğrencileri Okan Üniversitesi Konfüçyüs Enstitüsü ve Okan Koleji Konfüçyüs Sınıfı iş birliği ile düzenlenen 3. Çin Kültürü ve Çince Festivali'ne misafir olarak davet edildi.

Teşekkür Sertifikası

Öğrencilerimiz, kendileri gibi Çince öğrenen yaşıtları ve anaokulundan ilköğretim okuluna kadar farklı yaş gruplarındaki kardeşlerinin Çince hazırladıkları farklı şarkı, dans, şiir ve gölge sanatı, drama örneklerini izlediler.

Okulumuzun Çince’ye verdiği değer sebebiyle bir teşekkür sertifikasıyla taltif edildiği tören sonunda öğrencilerimiz Konfüçyüs Enstitüsü Eş Başkanı Öğretim Görevlisi Derya Yurdakul ile öğle yemeği yediler.

Öğrencilerimizin ülkemizde Çince öğreniminin ne kadar yaygınlaştığını görerek, Çince kullanılan bir ortamda bulunmaları onları motive ederken, Okan Koleji ve Üniversitesi’ndeki arkadaşlarıyla karşılıklı bilgi, fikir alışverişinde bulunarak vizyon kazanmaları  anlamında da değerli bir gezi olmuştur.

Çin Kültürü ve Dili Kulübü

Geçen yaz, Çin Kültürü ve Dili Kulübü öğrencilerimizden Arda, Okan Üniversitesi Çince Yeterlilik Sınav Merkezinde girdiği Çince Seviye Tespit Sınavı HSK 1’de 200 puan üzerinden 175 puanla sertifika alıp Çince Yaz Kampına katılma hakkı kazanmıştı.

İzlenimlerini okumak veya tekrar okumak için BURAYA tıklayınız.