CEM ESEN ile “Müzik Arası”

Öğrencilerimize özel bir proje olan ''Müzik Arası'' genç piyanist ve besteci Cem Esen ile başladı. Cem Esen Ocak ayında, Silüet Salonu’nda ders arasında hazırlık sınıfları için mini bir konser ve ardından bir söyleşi gerçekleştirdi.

9 yaşından beri beste yapan ve “Kozmik Varyasyonlar” ve “Scarlet” adlı eserleri ile tanınan Cem Esen, bestelerinde “kontroromantizm” üslubunu kullanarak müzikal bir yenilik getiriyor. Uluslararası birçok piyano yarışmasından ödülü bulunan piyanist; 2015 yılından beri Almanya’da Hannover Hochschule für Musik’de Roland Krüger ile çalışmalarını sürdürüyor.

Chopin’in – Nocturne Op. Posth. C Sharp minor eseri ile başlayan konser Cem Esen’in yakında kaydedeceği yeni besteleri Ballade Op.17 ve Intermezzo Op.25 ile devam etti. Öğrencilerle bestelerinin hikayesini paylaşan sanatçı konserin ardından öğrencilerin müzik kariyeriyle ilgili sorularını yanıtladı ve bu yolda tecrübelerini samimiyetle paylaşarak öğrencilere ilham verdi.

İlerleyen günlerde öğrencilerimize özel sürpriz konserler devam edecek.