Birinci Yarıyıl Karne Töreni

İyi Tatiller!

Birinci sömestir tüm seviyeler için gerçekleşen karne törenleriyle sona erdi.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminin son gününde Silüet Salonu’nda gerçekleşen Hazırlık, L1, L2, L3 ve L4. sınıfların karne törenlerinde ilgili seviyenin Müdür Yardımcısı ve derslerine giren öğretmenleri sahneye çıkarak, sınıflarının not ortalaması en yüksek ilk üç öğrencisine takdir belgelerini iletti. Törenler süresince, aralarda tüm seviyelerden müzisyen öğrencilerin piyano performansları etkinliğe renk kattı.

Her törenin sonunda ilgili seviyenin Müdür Yardımcısı, Türk Müdür Başyardımcısı Serhat Yalamanoğlu ve Okul Müdürü Sébastien Masin seviyenin en yüksek not ortalamasına sahip üç öğrenciyi sahneye davet ederek kendilerini tebrik etti.

Öğrenciler heyecanla bekledikleri bu neşeli ve coşkulu törenin sonunda yoğun dönemin ardından hak ettikleri tatile çıkmak üzere okuldan ayrıldı. Tüm öğrencilerimizi birinci yarıyıldaki başarılı çalışmaları için tebrik ediyor, ikinci dönemde kendilerine bol şans diliyoruz.