Bir Ders Yılı Daha Sona Erdi !

Karne töreni

Bir ders yılının daha sonuna geldik ! Öğrencilerimiz bir yılı daha geride bırakırken çabalarıyla ulaştıkları başarılarının haklı gururunu yaşadılar !

Bu eğitim-öğretim yılının sonu olan 16 Haziran 2017 cuma günü, tüm seviyelerin öğrencileri karneleri kendilerine verilirken çok duygulu anlar yaşadılar.
Heyecan, sevinç, arkadaşlarından ayrılmanın hüznü hepsi birbirine karışmıştı.

Okul Müdürümüz Pierre Gentric ve Türk Müdür Başyardımcımız, Gülay Doğusoy başarıları için öğrencilerimizi teker teker çağırarak tebrik ettiler. Başarı listesi hayli kabarıktı :
Okul genelinde öğrencilerimiz :

• 30 Üstün Başarı
  • 312 Takdir
  • 406 Teşekkür belgesiyle ödüllendirildiler.

Gurur veren sonuçlar !

Okul bahçesindeki keyifli hava Okul orkestramızın ve ve solistlerin performansları ile daha da renkli bir hale büründü ve hepimize çok keyifli anlar yaşattı.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor ve çok güzel bir tatil geçirmelerini diliyoruz !