Fen ve Teknoloji Bilimleri

Herkese göre bir etkinlik

Bu başlık altında yer alan kulüpler, bizim sekiz yıldan beri sürdürdüğümüz ve kurum projemizin bir parçası olan; Fen bilimlerine önem verme politikamıza dahildir. Fen bilimlerine önem verme politikası, öğrencilerin, bir çok, somut ve uygulamalı bilimsel projeler sayesinde, kendi öğrenimlerinde rol sahibi olmalarını sağlamaktadır. Saint Benoît Lisesi, farklı kulüpler için, öğrencilere formasyonlar ve staj olanakları sunan bir çok profesyonel şirketle iş ortaklığı  içerisindedir. Saint-Benoît Lisesi, yüzünü  kararlılık içerisinde “Geleceğin bilimlerine” doğru çevirmiştir.

Bu kulüpler, Bütünsel Eğitim Projemiz kapsamında, eğitim projemizin bilişsel, dilsel, sosyal ve ahlaki boyutlarıyla ilişki içerisindedirler.

KULÜP İSMİ
DİL