Alman Arkadaşlarımız Geliyor !

Almanya Marburg’daki Martin-Luther Gymnasium Lisesi ile Öğrenci Değişim Programı

« Arkadaşlık mutluluğu ikiye katlar, acıları da yarı yarıya azaltır » (Francis Bacon)
Almanya Marburg’daki Martin-Luther Gymnasium Lisesi ile düzenlenen dördüncü öğrenci değişim programı kapsamında, 31 Mart - 6 Nisan 2014 tarihleri arasında Alman arkadaşlarımızı lisemizde ağırlayacağız.
Gezi programını aşağıda görebilirsiniz !

2010 yılından beri İstanbul Goethe Enstitüsü’nün desteğiyle Almanya’daki Marburg kentinde Martin-Luther Lisesi ile değişim programı yapmaktayız.
Bu yıl 5-11 Aralık 2013 tarihleri arasında yaptığımız ziyaret sırasında tanıştığımız ve konuk olduğumuz arkadaşlarımız 31 Mart – 6 Nisan 2014 tarihleri arasında bizi ziyarete geliyorlar.

İstanbul ziyaretleri sırasında, Aya Sofya, Sultan Ahmet, Yerebatan Sarnıcı, Kapalı Çarşı, Kız Kulesi, Beylerbeyi Sarayı, Rüstem Paşa Camii, Mısır Çarşısı ve Galata Kulesi gibi İstanbul’un değişik tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret edecekler.

« Efsaneler ve Efsanevi Mekanlar » adlı proje üzerinde bizimle birlikte çalışacaklar.
Ayrıca Martin Luther Lisesi öğrencilerinin bizlerle derslere girme fırsatları da olacak.

Hoşgeldiniz !