Akran Zorbalığı Konferansı

Konunun uzmanı Dr. Seda Gökçe Turan okulumuzda !

Bahçeşehir Üniversitesi Aile Danışmanlığı Yüksek Lisans Program Koordinatörü Dr. Seda Gökçe Turan, gençlerimizi "Akran Zorbalığı" konusunda bilinçlendirmek amacıyla Hazırlık sınıfı öğrencilerimizle araya geldi.

Konferansta ele alınan başlıklar :

• Öğrencilerin arkadaş ilişkilerini iyileştirmek,
  • Öğrencilere her türlü akran zorbalığı konusunda farkındalık kazandırmak,
  • Zorbalığa uğrayan bir öğrencinin neler yapması gerektiği konusunda bilinçlenmelerini sağlamak.

Özgeçmiş :

Sn. Seda Gökçe Turan, Gazi Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanında yüksek lisansını tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Bilişim bölümünde doktorasını yapmıştır. Şu an, Bahçeşehir Üniversitesi Aile Danışmanlığı Yüksek Lisans Program Koordinatörü olarak görev yapmakta olan Seda Gökçe Turan ‘nın, ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan, Akran Zorbalığı, Çocuk Gelişimi ve Siber Zorbalık gibi birçok  alanda,  çok sayıda makaleleri bulunmaktadır.