Akbank Sanat ile Caz Atölyesi – Akbank Caz Festivali

Saint Benoît Lisesi Silüet Salonu kapılarını Caz Atölyesi için müzikseverlere açıyor

17 - 28 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen 28. Akbank Caz Festivali'nin en önemli etkinliklerinden biri olan ''Liselerde Caz Atölyeleri" adlı çalışmanın amacı, lise çağındaki birçok gence ulaşarak onlara caz müziğini anlatmak ve sevdirmektir.
Değerli velilerimiz, değerli müziksever dostlarımız, sizleri bu caz atölyesine davet etmekten mutluluk duyuyoruz !

Saint Benoît Lisesi Öğrencileriyle Caz Atölyesi

Etkinlikler kapsamında lise öğrencileri, müzisyenlerin nelere dikkat ederek müziği yarattıklarını izleme imkanı bulacak, sıra soru-cevap şeklinde gerçekleşecek sohbetler ile caz enstrümanlarını yakından tanıma fırsatına sahip olacaklar. 19 Ekim Cuma günü öğrencilerimiz ve siz değerli müzikseverlerle gerçekleştirilecek olan caz atölyesinin bu seneki konukları Ercüment Orkut, Volkan Hürsever ve Ediz Hafızoğlu olacaktır.

______

19 Ekim Cuma
Silüet Salonu
Giriş : Lüleci Hendek N.61

Rezervasyon için TIKLAYINIZ

______

28. Akbank Caz Festivali

Akbank Caz Festivali, yepyeni ritim ve renkleri içeren zengin programı ile 28. kez İstanbul’u caz haline dönüştürmeye hazırlanıyor. Bu yıl 17-28 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 28. Akbank Caz Festivali’nde, Caz müziğinin önemli temsilcilerinden Jamie Cullum, Till Brönner Septet, The Bad Plus, Avishai Cohen Quartet, Tarkovsky Quartet gibi sürpriz isimler sahne alacak.

Program icin BURAYA tıklayınız