20 Ocak 2017 Öğrencilerimiz Büyük Bir Gururla Karnelerini Alıyorlar !

Ödül ve Karne Dağıtım Töreni

20 Ocak 2017 tarihinde öğretmen ve öğrenciler tarafından büyük bir ilgi ve heyecanla izlenen karne töreninde, 361 takdir, 404 teşekkür belgesi verildi ! Çok güzel bir nesil !
Müzik ve şiir ile dolu çok keyifli ve neşeli anlar !

Hazırlıktan Lise 4’e kadar tüm sınıflar dönem sonu töreninde duygulu anlar yaşadılar.

Okul Müdürü Sn. Pierre Gentric ve Türk Müdür Başyardımcısı Sn. Gülay Doğusoy, geçen dönemde elde ettikleri başarılı sonuçlar ve yaptıkları çalışmalardan dolayı öğrencileri tebrik ettiler.Toplamda 361 takdir ve 404 teşekkür belgesi dağıtıldı !Tören boyunca verilen müzikal aralarda virtüöz öğrencilerimiz Mendelssohn, Bach, Chopin, Beethoven gibi tanınmış bestecilerin eserlerini ve çağdaş Türk ve Fransız müziklerini çaldılar.

Yan flüt, trompet, gitar, piyano… Salonu inleten alkışlar eşliğinde tüm bu müzik aletlerinin sesi yankılanıyordu.

Ayrıca şiir yarışmasını kazanan Hazırlık ve Lise 2 öğrencileri hem tebrik etmek hem de motive etmek amacıyla ödüllendirildiler.
Desnos gibi şairlerin eserlerini okuyan öğrencileri izleyiciler hayranlıkla dinlediler.

Öğrenciler aynı zamanda kendi yazdıkları metinleri de okudular…

Öğrencilerimizi birinci dönem boyunca yaptıkları çalışmalarından ötürü kutluyor, çok güzel bir tatil geçirmelerini diliyoruz !