Dört Yüzyıllık Bir Tarih...

Lisemiz

Tel : 0212 244 10 26
Fax : 0212 245 68 95
sb@sb.k12.tr

Öğretim
Öğrenci Hayatı
Kültür ve Sanat
Dayanışma
Müdürün Mesajı Eğitim, herkesin kendi sosyal hayatında gelişmesine olanak sağlayan temel bir haktır. Yani eğitimin, kültürel, ekonomik ve sosyal gelişimimiz için hayati bir değeri vardır. Bu ayki (...)

Müdürün Mesajı Değerli veliler, 2016-2017, umutlarla dolu yeni bir yıl başlıyor... Hazırlamış olduğumuz bu sene başı bültenimizde Saint Benoît Lisesi’ndeki bazı önemli etkinlikleri (...)

Fen Bilimleri Festivali ve Matematik Haftası Öğrenciler, çocuklarınız, Fen Bilimleri Festivali, Matematik Haftası, Bahçeşehir Üniversitesi ile iş birliği, Robotik Yarışması, fen atölyeleri gibi birçok (...)

Frankofoni Festivali 2016 : Lisemizde Fransız Dili Bayramı Edebiyat, Sinema, Tiyatro, Müzik... hareketli bir dil 2016 Mart ayında, birçok etkinlik sunan Saint Benoît Lisesi’nde Frankofoni Festivali (...)

Birlikte Olmak, Birlikte Yaşamak, Birlikte Büyümek... Öğrenimin ötesinde Eğitimdir esas öncelikli olan; insanlık Durumunu aşan bir araçtır. Eğitim geleceğe karşı büyük bir meydan okumadır : Çeşitli kültürel (...)

Değerli Veliler, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında sizlere ve çocuklarınıza en iyi dileklerimizi iletmek isteriz. Bu geleneksel « Bülten », Saint Benoît Lisesi’nde yer alacak önemli etkinlikleri sizinle (...)

9.Okul Bülteni
Frankofoni Festivali
"Bin Yaşa Saint Benoît" : İşte Saint Benoît Lisesi Frankofoni Festivali’nin açılış gecesinde Aşkın Arsunan konserini izleyen Hıncal Uluç gazetedeki köşesinde duygularını böyle dile getiriyordu. 1000’den (...)

Değerli Veliler, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının 2. Dönemine, bilim, kültür-sanat, dijital eğitim ve tarih gibi birçok alanda donanımlı insan kaynağını ortaya çıkaracak ve öğrencilerimizin yeteneklerini (...)

En İyi Dileklerimizle 2015 ! Eğitim geçmişi ve tarihiyle daima gurur duyan Saint Benoît Lisesi, 2015’te de en iyiye ulaşmanın arayışı içinde yoluna devam ediyor. Bu 3. ’’Bültenimiz’’, sizleri lisemizin (...)

Eğitim kadromuzun, öğrencilerimizin en iyi şekilde yanlarında olabilmek amacıyla gösterdiği çabalar kesin sonuçlar veriyor. Saint Benoît Lisesi Mükemmellik yolunda emin adımlarla ilerliyor. Başarılı bir (...)

Değerli Veliler, 2014-2015 eğitim-öğretim yılında sizlere ve çocuklarınıza en iyi dileklerimizi iletmek isteriz. Bu geleneksel ’’Bülten’’, Saint Benoît Lisesi’nde yer alacak önemli etkinlikleri sizinle (...)

Lisedeki fen eğitimine verilen desteğin göstergesi olan 1. Bilim ve Çevre Dostu Yaşam Festivali öğrencilerimiz açısından son derece verimli oldu. Temiz ve yenilenebilir enerjiler üzerine çalışmalar, (...)

Dil değişimleri, kültürler arası diyaloglar, seyahatler ve yurtdışına açılım... Eğitim gezilerimizin yer aldığı bir haber bülteni : Paris (Haz), Niagara, Brüksel, Marburg, Londra, Vannes, Atina, Paris (La (...)

Sizlerle paylaştığımız bu ikinci Haber Bültenimiz, sizinle bizler arasındaki ’güven bağı’nı sağlamlaştırarak, merkezinde çocuklarınızın, yani öğrencilerimizin önemli roller üstlendiği , parlak başarılarla dolu (...)

Saint Benoît Lisesi Haber Bülteni Nedir ? Bu haber bülteni, bir haberleşme ve iletişim aracıdır, sizler için özel bir paylaşım alanı olacaktır. Bu haber bülteni, tüm pedagojik ve kültürel etkinliklerimizin (...)