Dört Yüzyıllık Bir Tarih...

Lisemiz

Tel : 0212 244 10 26
Fax : 0212 245 68 95
sb@sb.k12.tr

Öğretim
Öğrenci Hayatı
Kültür ve Sanat
Dayanışma
123456789...91
Gösteriler

Öğrenci Değişim Programı
Niagara bölgesindeki Lewiston-Porter Lisesi’nde olan öğrencilerimiz bizlerle izlenimlerini paylaşıyorlar !

Yarışmalar
Frankofon Liselerin sevgili öğrencileri ve değerli öğretmenleriyle birlikte yola çıkarak gerçekleştirdiğimiz ve artık gelenekselleşen yolculuğumuz sona (...)

Konferanslar
Yazar, radyo sunucusu, reklamcı, müzisyen Kaan Sezyum (Kaan Sezgin) sanat ve kültür kulübü öğrencilerimizle yaptığı söyleşide onları büyüledi. Çok özel (...)