Dört Yüzyıllık Bir Tarih...

Lisemiz

Tel : 0212 244 10 26
Fax : 0212 245 68 95
sb@sb.k12.tr

Öğretim
Öğrenci Hayatı
Kültür ve Sanat
123456789...89
Frankofoni
Saint Benoît Lisesi 2017 yılı geleneksel Frankofoni Festivali’nin açılışını büyük yetenek Jehan Barbur ile yaptı. Silüet salonunu dolduran davetliler, (...)

Pedagojik Geziler
Öğrencilerimizin Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’e yaptıkları geziyi aşağıda keşfedebilirsiniz.

Yarışmalar
Türkiye’deki Fransa Büyükelçiliği ve İstanbul Fransız Kültür Merkezi tarafından dördüncüsü düzenlenen frankofon video yarışmasında bu sene, frankofon Türk (...)

Dayanışma
Kardeş Okul Sosyal Etkinlik Kulübümüz, 2 Mart Perşembe günü İhsan Şerif İlkokulu Geçici Eğitim Merkezinde öğrenim gören Suriyeli öğrencileri ziyaret etti. (...)