Dört Yüzyıllık Bir Tarih...

Lisemiz

Tel : 0212 244 10 26
Fax : 0212 245 68 95
sb@sb.k12.tr

Öğretim
Öğrenci Hayatı
Kültür ve Sanat
Dayanışma

Erkoç Taşımacılık Tic. Ltd. Şti. Ünvanlı firmamız Özel Saint Benoît Fransız Lisesine uzun yıllar öğrenci servis hizmeti vermektedir.

Şirketimiz 1987 yılında kurulmuş, öğrenci servis taşımacılığı sektörünün kurulmasında ve gelişiminde önemli katkılar sağlamıştır.

Öğrenci servis araçlarımız, okul servis hizmet yönetmeliğinde belirtilen standart donanımlara sahiptir. Servis araçlarımız 1 ile 5 yaş aralığında olup ABS, ASR sistemli araçlardan oluşmaktadır.

Filomuzdaki araçlarımızda trafik, kasko ve öğrenci koltuk sigortası mevcuttur.

Sürücü kadromuz mesleki eğitimlerden geçmiş, gerekli ehliyet ve sertifikalara sahip, deneyimli ve tecrübeli sürücülerden oluşmaktadır.

Her eğitim ve öğretim yılında yenilenen sözleşme ile S.O.S Internatıonal dan ambulans sağlık hizmeti alınmaktadır.

Acil durumlarda doktor, tıbbi danışmanlık, ilaç ve sarf malzeme gibi. Öğrencilerin ani yaşayabilecekleri olumsuz durumlarda çok hızlı bir şekilde müdahale edilmektedir.

Firmamız İstanbul’un her ilçe ve güzergahına GPRS araç takip sistemi ile tüm veli ve öğrencilerimize hizmet vermektedir.

İstanbul’un yoğun trafik akışı içerisinde, sabah okul girişi ve okul dönüşü araç içerisinde, servis süresini kısaltmak, zamanı veli-öğrenci lehine kazandırmak için araçlarımızda 16 olan koltuk adedini ortalama 13 öğrenci ile sınırlandırdık.

25 yılı aşkın tecrübemizle, kaliteli hizmet anlayışımızla, sevgili öğrencilerimize hoşgörüyle yaklaşan, günün belli saatlerini birlikte paylaşan servis sürücüsü ağabeyleri ile, bu sene de Erkoç Taşımacılık olarak, sevgili öğrencilerimiz, değerli velilerimiz "ulu bir çınar" olan Saint Benoît camiası ile birlikteliğimizin mutluluğunu yaşıyoruz.

Başarılı yeni bir eğitim ve öğretim yılı geçirmek dileğiyle.

Her sabah öğrencimizi evinizin kapısından aynı saatte almak, vaktinde okula gelmesini sağlamak, okul çıkışında en kısa zamanda evine ulaştırmak bizim işimiz.

Çocuğum okula nasıl gidecek diye düşünmeyin.
Çocuğunuzun servis problemini biz çözdük.

ÇEYREK ASIRLIK GÜVEN

Aynı bölümde

• Üniforma
  • Lisede ilk kez demokratik bir oylama !

• Kafeterya
  • ▪ "Servet Pirli Kantin"

▪ "Ansamble Catering"

• Kitaplar